services 1
services 2

Akrylnegle: Akryl er en forstærkning af naturneglen for personer med svage negle eller evt. neglebidere. Skal neglen forlænges påsættes en tip og derefter påføres akrylmassen. Længde og form af neglene er efter kundens eget valg. Behandlingen kan udføres i naturligt look, fransk eller med farve i gellak.

Gelenegle: Gelenegle er på samme måde som akryl en forstærkning af de naturlige negle, og bliver ofte brugt af personer som ikke kan tåle akryl eller ønsker et sundere alternativ. Gele negle er mere fleksible og giver et naturligt flot udseende. Der kan som tilvalg vælges at påføre gellak på.

Opfyldning: Når man har valgt at få sat kunstige negle på, skal man sørge for at få en opfyldning ca. 2 til 3 uger efter påsætningen. Det skyldes, at de kunstignegle er bygget op oven på dine naturlige negle, og når din negle vokser, opstår der et mellemrum mellem de kunstige og neglebåndene. Akryl eller gelé bliver filet til og der bliver kontrolleret for løse kanter og ujævnheder som fjernes før neglene bliver opfyldt.

Manicure: Neglebåndene blødgøres i vand, hvorefter de skubbes og dødt væv fjernes. negle files herefter i den form du ønsker, og til sidst plejes neglene med en olie, håndcream og klar lak.

Pedicure: Vores spa pedicure er den ultimative oplevelse af total Body velvære. Fødderne sænkers i boblende varmt vand, mens de lænder dem tilbage i massagestolen, hvor hele kroppen masseres. Vi fokuserer meget på hygiejnen, og vi bruger derfor kun engangs filer buffer og engangsposer, plus steriliseret redskaber.

Dekoration: Der findes forskellige måder at dekorere neglene på. Vi bruger bl.a. sten, 3D blomster ellers maler vi mønstrer på neglene. Vi opfylder også ønsket dekorationer.